• Blogg

Fredag fm i Falkenberg.

Efter en helg som gått i julbordets tecken med julbord med jobbet på fredagskvällen och julbord på tre trappor under lördagskvällen (med lite trötthet som följd... :)) he he, så får man ta tag i sig själv och göra ett inlägg från fredagen.
Tog ledigt under fredagen och tog mig till Falkenberg för lite fotografering. Jag hade även en bild att hämta som jag lämnat in för inramning hos Görans ram o bild i Falkenberg, en ramverkstad som jag verkligen kan rekommendera. Han gör alltid ett bra jobb till vettiga priser. Jag håller nämligen på att förberda för fullt inför en utställning jag skall ha i Konstnärsgalleriets lokaler under mars månad nästa år. Är mycket arbete med att välja ut bilder m.m. men det är kul!
Nu till fredag fm och ett blåsigt Falkenberg. Började i Glommens hamn för att fota lite trutar med lite längre slutartider. det är svårt att få till bra tider så det ser bra ut, men gjorde i alla fall ett försök.

Förutsättningarna var inte dom bästa eftersom det blåste så kraftigt att det var nästan svårt att stå helt still.
Efter Glommen tog jag mig till Grimsholmen en liten stund, kunde inte stanna så länge eftersom ett julbord väntade på hemmaplan. Men några bilder blev det i alla fall.

Det var några bilder från en blåsig dag i Falkenberg!
Ha det bäst så hörs vi snart igen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln