• Blogg

Blåsig dag på västkusten!

Söndagen tillbringades på ett blåsigt västkusten.
Två lokaler besöktes, Stensjöstrand och Grimsholmen. Blåsten gjorde att man provade på lite längre slutartider, alltid lika kul. Det var inte speciellt kallt (+6-7) så det var ganska behagligt trots blåsten.
Första anhalten var Stensjöstrand.

Här använde jag en slutartid på 2 sekunder. f/18   ISO 100

Slutartid 8 sek för att få lite rörelse på molnen. f/18   ISO 100

Slutartid 10 sek på båda de övre bilderna.

Från naturreservatets parkering ner mot havet slingrar sig en liten bäck som just nu innehöll ganska mycket mer vatten än det brukar vara. Har tänkt många gånger att jag skulle ta mig ner till bäcken så nu gjorde jag slag i saken.  

Jag brukar använda mig av diverse gråfilter och avtonade filter när jag fotograferar. Det är svårt att fotografera när det är blåsigt vid kusten för det blir gärna saltvattenstänk på filtren. Saltvattnet är nästan hopplöst att få bort för det blir en liten "hinna" kvar på filtret.

Avslutningen på dagen tillbringades vid naturreservatet Grimsholmen som ligger ca 5 km söder om Falkenberg.
Det var det hela för denna gång!
Om vi inte hörs innan helgerna så får ni ha en GOD JUL o ett GOTT NYTT ÅR!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln