• Blogg

Venabufjället i Norge!

Vecka 32 gick resan till min mor i Norge. Tyvärr var väl inte vädret vad jag önskat då det var regn den mesta av tiden. Men på tisdagen var det en liten glipa i molntäcket, då tog jag chansen att ta en tur upp på Venabufjället som ligger några mil norr om Lillehammer. Hade tur och fick uppehåll några timmar.
Jag var uppe på ca 1100 meters höjd. Finns många fina små bäckar och älvar där så det blev en hel del såna bilder. Jag gillar ju att fota vatten så det passade ju bra.

Första två bilderna är ifrån Lillehammer. Strax nedanför hoppbackarna från OS 1994 rinner ett vattendrag som jag varit vid förut. Det var ganska igenväxt nu så det var svårt att komma intill.

Så kom man då upp på fjället med en härlig utsikt. Bilden tagen på 1099 m höjd enligt GPSen.

Nån svartvit bild får man väl som vanligt ta med!

Det var några bilder från en trevlig fjällresa. Hade tur för det började regna när jag åkte därifrån. Nu skall jag njuta av min sista semestervecka som också ser ut att bli lite regnig, men man skall inte klaga, sommaren har ju varit fantastisk!

Ha det gött!!!!

Etiketter: norge fjäll vatten

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln