• Blogg

Rödvingad vadarsvala vid Korshamn, Morups tånge.

På söndagsmorgonen drog jag till Morups tånge norr om Falkenberg för att titta på en Rödvingad vadarsvala som förirrat sig till Sverige.
Arten håller normalt till mestadels i södra europa.
Tyvärr fick jag ingen bild på den för det var för långt avstånd. Men jag hade däremot lite tur för bara 30 minuter efter att jag kom dit drog den söderut utmed kustlinjen. Men det blev i alla fall en ny art på min lista över arter sedda i Sverige, närmare bestämt nr 383!
För att få med mig några foton hem gjorde jag ett litet stopp utanför Örsås och skruvade på macrot på kamerahuset. Några bilder ser ni här!

Ha nu en bra vecka och fira med måtta i midsommar!!!
 

Etiketter: macro växter fjärilar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln