• Blogg

Helgen i Skåne!

Helgen 28-30 mars drog jag ner till skåne för att få lite utlopp för mitt fotosug. Redan på fredagmorgonen vid 06.30 drog jag neråt mot Lund, där jag skulle övernatta på Scandic star. Innan jag drog till Lund tog jag en sväng in till Malmö och Kamerateknik som gjorde rent min sensor i min ena kamera. Något som behövs nån gång om året. Efter incheckning på hotellet tog jag mig ner till Limhamn och Öresundsbron. Inväntning på att solen skulle komma tillräckligt långt ner så att det gick att fota.

Hade gärna haft lite mer moln på himlen för lite mer liv i bilderna, men man får ta det som det är.

Vid 19-tiden drog jag tillbaka till hotellet så man orkar upp på mogonen. Lördag morgon började jag vid Vombsjön som ligger drygt 2 mil öster om lund.

Blev en del fågelbilder på morgonen. Över en skäggdopping i skön morgonsol.

Blåmes

Grågäss.

Efter nån timma vid Vombsjön åkte jag iväg på en mässa i Svedala där jag tillbringade några timmar. Efter mässan tog jag mig till Skanör/Falsterbo där fotograferandet gick vidare.

Blev inte så jättemånga bilder där nere innan mörkret visade sig.

Dom har färgglada små stugor nere vid stranden i Skanör!

Inte många "badbrudar" vid stranden i Falsterbo så här års :)

Så hamnar vi på söndagen där jag bara tar med några bilder från kvällen. Det blev ett stopp vid Stensjöstrand tills solen gick ner.

Former av hjärtan kan man hitta lite varstans

Med denna solnedgångsbild får det vara allt för denna gång.
Vi får se vart nästa resa går.
Ha det bäst !!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln